in Alveringem

Formaat yyyy/mm/dd

Het circus Pepino komt naar Alveringem , maart 2018

circus pepino
Copyright: directie

Circus Pepino geeft een leuke voorstelling met veel diertjes. Er zijn pony's, een kameel, clowns, jongleurs, acrobaten enz. te zien. De toegangsprijzen zijn zeer sociaal: banken 10 euro, stoelen 15 euro zowel voor kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen. Het zijn geen genummerde plaatsen. Het is niet nodig om uw tickets te reserveren. Data en uren kan U terugvinden op de publiciteitsborden of aan de kassa van het circus.
We hebben een speciale prijs voor rusthuizen, jeugdverenigingen en scholen. We vragen 5 euro per persoon en begeleiders krijgen gratis toegang. We organiseren ook extra voorstellingen voor deze groepen (vanaf 70 betalende personen). Deze voorstelling duurt 1u. en 15 minuten zonder pauze. Als U wenst te komen met Uw groep, gelieve dit door te geven via e-mail of heeft U nog andere vragen: circuspepino@hotmail.com. Er zijn ook kortingen voor andere groepen vanaf 10 personen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer Van za 3 maart 2018 00:00 tot wo 7 maart 2018 23:59
Waar Oerenstraat
Oerenstraat, 8690 Alveringem
Bekijk op kaart
Contact Mail: circuspepino@hotmail.com
Prijs€ 10 (Basistarief: 10,00 €; stoelen vooraan: 15,00 €)
Tags circus, dieren, jong en oud, plezier, kind, kinderen, scholen, rusthuizen, gepensioneerden, groepen, verenigingen, jeugdverenigingen, Alveringem, west vlaanderen, ,